Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1310

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1314

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1342

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3476

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3483

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fjernelseafskimmelsvamp.dk/kaeldermanden.dk/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3496
Kælderrenovering - Få mere ud af din kælder
70226131

Kælderrenovering – Få renoveret jeres kælder af Kældermanden

Renovering af kælder – få mere ud af din boligs kvadratmeter

Kældermanden.dk - Professionel kælderrenovering

Kældermanden.dk kan hjælpe dig med at lave en kælderrenovering i din bolig.

Hvorvidt du ønsker at få renoveret din kælder, på grund af opstigende fugt eller bare gerne vil have mere ud af dine kvadratmeter, så kan Kældermanden.dk hjælpe dig.

Kældermanden er en gruppe af håndværkere lige fra skimmelsvampseksperter til murerfirma samt autoriseret kloakmester.

Vi kan hjælpe dig med alle dele i renoveringsprocessen af din kælder.

Følgende kan vi tilbyde i henhold til kælderrenovering:

N

Totalrenovering

N

Fugtisolering

N

Omfangsdræn

N

Kloakarbejde

N

Fjernelse af skimmelsvamp

N

Pudsning af kældervæg

N

Maling af kældervæg

N

Støbning af gulv

Få bedre indeklima i din kælder og din bolig

Hvis du renoverer din kælder, mindsker du sandsynligheden for at fugt opstår samt skimmelsvamp. Selvom skimmelsvamp opstår i kælderen, kan det sprede sig til resten af boligen hvis det ikke bliver fjernet.

Få fuld valuta for ejendomsskatten

En renovering af din kælder, kan gøre kælderen til opholdsrum, vinkælder eller andre ting. Få flere kvadratmeter ud af din eksisterende bolig og øg værdien af din bolig.

Udnyt hver kvadratmeter og spar penge

Måske er din bolig lige nu ved at være for trang, men ved at renovere kælderen og benytte denne som en boligarealet, undgår i at skulle flytte til en dyrere bolig.

Sådan gør vi:

1. Kældertjek

Hvad drømmer I om?

Sådan arbejder Kældermanden

Sådan kommer vi videre

2. Evt. Foranalyse

Opmåling og prøver

Analyse og rapport

 

 

3. Sanering

Etablering af miljøbeskyttelse

Fræsning af vægge

Afrensning af skimmelsvamp

Evt. Kloakinspektion og omfangsdræn

4. Reetablering

Pudsning og maling af vægge

Etablering af gulvvarme, varme & ventilation

Etablering af nye funktioner (bad, vinkælder mm.)

1.Kældertjek

Ring til Kældermanden i dag, og få en snak om din kælder, og aftal et Kældertjek.

Kældertjekkets formål er en kort gennemgang af kælderen, samt at diskutere med jer hvad i drømmer om at bruge kælderen til. Kældermanden vil komme med konkrete anbefalinger til forbedring af jeres kælder.

Selve gennemgangen og mødet tager max. én time.

Som en del af gennemgangen af kælderen, måler vi fugt i kælderen.

Hos Kældermanden har vi set hundredevis af kældre, og der ikke er 2 kældre der er ens. Der er mange faktorer som spiller ind, hvilket kræver en gennemgang af kælderen. De forslag vi finder frem til sammen med jer afspejler dette. Derfor kan vi ikke give et prisoverslag uden at have set jeres kælder.

Vi kigger blandt andet på bygningens alder, hvor meget vedligeholdelse af kælderen der er lavet, samt hvordan den er konstrueret. Er der fx ikke brugt diffusionsåbne materialer, så kan væggen ikke ånde og dette skal fjernes og pudses op igen.

På mødet vil vi Kældermanden også gennemgå, den metode vi bruger, komme med inspiration til renovering og indretning af kælderen baseret på erfaringer fra de andre boligejere vi har hjulpet.

 

Efter mødet, sender Kældermanden en plan for hvordan i kan komme videre med jeres kælder. Planen indeholder data og observationer for kælderen, samt prisoverslag for at i kommer i mål med jeres drømmekælder.

 

2. Eventuel foranalyse

Visse konstruktionsændringer kræver nærmere undersøgelser – f.eks jordbundsprøver, statikberegninger mm., som sikrer jer som bygherre. Der er ikke to kældre der er ens, og kombineret med jeres ønsker til drømmekælderen, er det forskelligt hvad foranalysen indeholder for at sikre jer mod ubehagelige overraskelser. Prisen for en foranalyse afhænger af jeres ønsker. Kontakt os i dag for en pris.

3.Sanering

Vælger i at acceptere Kældermanden tilbud om renovering af kælderen, er første skridt i processen en kældersanering.

Typisk vil sanering af kælderen indeholde:

  • Afrensning af skimmelsvamp
  • Opgravning af kældergulv for lave efterisolering
  • Fræsning af vægge
  • Yderlige undersøgelser af kloak/afløbsforhold

Under kældersaneringen, tager vi hensyn til jer og prøver at minimer støvgenerne for jer.

Dette gør vi blandt andet ved at opstille støvvægge, som skaber sanering ved undertryk, så i undgår at støvet spreder sig til resten af boligen.

Dette skaber også det bedste arbejdsmiljø for vores håndværkere og gør at I ikke behøver at flytte væk fra boligen under renoveringen af kælderen.

4.Reetablering

Efter vi har gennemført sanering af jeres kælder, skal der laves en reetablering af de berørte områder.

I en kælderrenovering vil der typisk skulle laves nedenstående opgaver:

  • Etablering af nyt gulv (med isolering, gulvvarme mm. For at undgå fugt)
  • Maling af vægge (her anvender vi de rigtige typer af maling, så væggene kan ånde)
  • Pudsning af vægge (her anvender vi også de rigtige mørteltyper, så undgår fugt)
  • Lægning af klinker/fliser
  • Etablering af badeværelse, vinkælder, opholdsrum med mere

Når kælderrenoveringen er gennemført, vil i kunne bruge kælderen som ønsket og få mere ud af jeres kvadratmeter.

Potentielt kan i også spare penge på varmeregningen, hvis jeres kælder var dårligt isoleret inden renoveringsprojektet gik i gang.

Kontakt Kældermanden i dag og aftal et Kældertjek.

Bestil et kældertjek.

Kældermanden Aps

Traverbanevej 10

2920 Charlottenlund

CVR: 34691606

Om Kældermanden

Kældermanden Aps er et firma, som har specialiseret sig i at hjælpe private boligejere med at renovere deres kælder og få mere ud af deres nuværende bolig.